سفارش تبلیغ
صبا ویژن

ماه و مهر
 
قالب وبلاگ

کلمه ارهاب یا تروریسم به معنی ترس و ترساندن است و در زبان فرانسه در اوایل فقط در حوزه های سیاسی بکار میرفت.

در لغت نامه دهخدا نیز تروریسم به معنای اصول حکومت وحشت و فشار آمده است. و کلا در زبان فارسی این کلمه بیشتر به قتل های سیاسی و ترور اطلاق میشود.

در واقع تروریسم گرفته شده از همان کلمه ترور است که در واقع یک مکتب برای ترور محسوب شده و در حال حاضر نیز به ترورهای دولتی تروریسم گفته میشود.

برخی دولتها که حکومت آنها بر مبنای فشار و اجبار بنا شده از این روش برای تثبیت و ادامه حیات سیاسی استفاده مینمایند که تروریسم دولتی عمدتا مخالفان حکومت را هدف قرار داده و بدنبال ایجاد رعب و وحشت می باشد و در تعریفی دیگر به سیاست مداخله و تهدید خشن یک دولت در امور دولتی دیگر و تخلف از قوانین بین المللی و منشور ملل متحد را تروریسم دولتی می نامند.

امروزه با در نظر گرفتن تعاریف بالا اسرائیل مظهر تروریسم دولتی در جهان می باشد اما متاسفانه بدلیل نفوذ امریکا در سازمانهای بین المللی از جمله سازمان ملل و شورای امنیت مردم مظلوم فلسطین که خود قربانیان این ترورها میباشند به عنوان تروریسم معرفی می شوند.

                                         کودک فلسطینی در نوار غزه

البته تا کنون رژیم صهیونیستی بارها و بارها توسط سازمان های بین المللی به عنوان تروریست معرفی شده اند ولی متاسفانه با مداخله امریکا و کمکهای سیاسی و اقتصادی و دیپلماتیک انجام شده همچنان این تروریسم بزرگ و وحشیانه دولتی ادامه دارد.

رژیم صهیونیستی از زمان تشکیل تا کنون در چهار مرحله زمانی برنامه های تروریستی خود را علیه مخالفان فلسطینی خود ادامه داده است :

مرحله اول : این مرحله مربوط به سالهای اولیه تشکیل این رژیم یعنی از 1951 تا 1966 است که شامل مراحل مختلف رشد و گسترس نظام صهیونیستی و تسخیر زمین های فلسطین اشغالی می باشد که در این مرحله این رژیم در حال ترغیب یهودیان برای مهاجرت به سرزمین های اشغالی بود و تمامی مخالفان یهودی خود را در کشورهای دیگر با دو هدف از بین بردن مخالفان و نا امن نشان دادن کشورهای دیگر برای یهودیان و ترقیب آنها به مهاجرت به سرزمین های اشغالی ترور مینمود.

مرحله دوم : این مرحله از تروریسم دولتی اسرائیل نیز در بین سالهای 1966 تا 1975 به عنوان مرحله توسعه و پیشرفت همه جانبه رژیم صهیونیستی و ایجاد فاصله علمی – سیاسی و اقتصادی بین این رژیم و کشورهای عربی منطقه صورت گرفت و در آن سعی شد تا اندیشمندان و دانشمندان عرب برای جلوگیری از پیشرفت علمی اعراب بخصوص در بحث های نظامی مورد ترور قرار گیرند چون اسرائیل بشدت از پیشرفت نظامی اعراب بخصوص در بحث هسته ای بیم داشته و آن را خطر بزرگی برای خود میدانست که در این راستا میتوان به ترور فیزیکدان مصری دکتر سمیره موسی و ترور دکتر نبیل القلیبی که از فیزیکدانان و دانشمندان بزرگ هسته ای مصر بود نام برد و همچنین ترور دکتر یحیی الشمد که وی نیز از داشمندان هسته ای عرب بود.

مرحله سوم : بین سالهای 1980 تا 1992 بود که در اذهان کشورهای عربی منطقه سالهای صلح رژیم صهیونیستی با آنهاست که البته در این سالها آماج ترورها کاهش یافته بود اما ترورهای داخلی فلسطینی ها همچنان ادامه داست.

مرحله چهارم : دوره زمانی پس از کنفرانس صلح اعراب و اسرائیل در سال 1991 را تشکیل میدهد که اسرائیل از همان زمان خود را دایه سلح جهانی معرفی کرده و از همان زمان نیز انتفاضه مسجد الاقصی شروع گردید.

البته اسرائیل برای مشروعیت بخشیدن داخلی به تمامی خشونت ها و ترورهای خود از ریشه های مذهبی و اعتقادی استفاده مینماید که روزنامه صهیونیستی  هاآرتس مینویسد : تورات سعی بر گرفتن انتقام دارد. عرب های اسرائیلی تنها هنگامی می توانند از مرگ رهایی یابند و در کنار یهودیان در اسرائیل زندگی کنند که کاملا سر فرود آورند و خاضع باشند و با وضع پست و ذلت بار بسازند زیرا هیچگونه احترام انسانی در بین نیست.

 

همچنین هس یکی از خاخاهای نژاد پرست اسرائیل میگوید : در وصیتی که به ما فرمان میدهد تا کودکان و شیر خوارگان عرب را بکشیم هیچگونه رافتی در میان نیست.

                                        کشتار کودکان فلسطینی در نوار غزه توسط جنایتکاران اسرائیلی

و تمامی این بحث ها با هماهنگی دولتی های اروپایی و امریکا تکمیل شده تا جایی که امروز میبینیم در حالی که در نوار غزه بزرگترین فاجعه انسانی در حال وقوع است هیچ سازمان بین المللی و کشور اروپایی و امریکایی نگاهی به این سمت نکرده وانگار سالهاست که مرده اند ....

[ جمعه 86/12/17 ] [ 11:30 عصر ] [ فارا عطایی ] [ نظر ]

معیارهای یک انتخاب در کلام مقام معظم رهبری

 

در این منشور، با استناد به فرمایشات رهبر معظم انقلاب وظایف مردم، مسئولان، کاندیداها، احزاب و گروههای سیاسی در انتخابات مجلس مشخص و تبیین شده است.   

 

آنچه که در مورد انتخابات باید به یاد مردم عزیز ما باشد آماده شدن برای حضور همه جانبه و گسترده در انتخابات و کوشش کردن برای شناسایی اصلح و مراعات کردن رفتارهای انتخاباتی است.

 

مقام معظم رهبری طی سخنان مهمی که در طول سفر به استان یزد ایراد فرمودند، همچنین در فرمایشاتی که قبل و بعد از آن- در عید سعید غدیرخم و اجتماع مردم قم به مناسبت 19 دی داشتند، رهنمودهای مهمی پیرامون انتخابات مجلس هشتم داشتند که به حق باید از آن به عنوان «منشور انتخابات» یاد کرد. در این منشور، رهبر معظم انقلاب وظایف مردم، مسئولان، کاندیداها، احزاب و گروههای سیاسی را در این انتخابات مهم بیان فرمودند که تحت عنوان «وظایف مردم؛ گروهها، کاندیداها و مسئولان» تقدیم حضورتان می‌گردد:

 

الف) وظایف مردم

 

1- مردم توطئه‌های دشمن را خنثی کنند.

 

یکی از توطئه‌های دشمنان نظام جمهوری اسلامی، کم اهمیت جلوه دادن انتخابات در نظر مردم است که ملت ایران با بصیرت همچون گذشته عکس این خواسته دشمن عمل خواهند کرد. «همیشه سعی کرده‌اند انتخابات‌های ما را کم فروغ کنند تا مردم اطراف عرصه‌ی انتخابات را خالی بگذارند، به صندوق‌های رای اعتنایی نکنند. دشمن همیشه این را خواسته است و مردم عزیز ما، آن طوری که من نگاه می‌کنم به تاریخ مجلس شورای اسلامی و انتخابات‌ها، می‌بینیم درست نقطه مقابل آنچه که دشمن می‌خواسته است، عمل کرده‌اند.»(1) رهبر معظم انقلاب اسلامی جهت خنثی شدن این خط تبلیغی دشمن با اشاره به اهمیت انتخابات پیش‌رو، هوشیاری لازم را به مردم ایران داده و در چند جای مختلف فرمودند: «مسئله‌ی انتخابات، مسئله‌ی مهم امسال ملت ایران است.»(2)«این آخر سالی شاید مهمترین مسئله‌ی کشور که در سال جاری ما اتفاق می‌افتد، انتخابات مجلس است.»(3)«مسئله‌ی انتخابات هم خیلی مهم است. یکی از نمونه‌های عظمت این نظام، همین انتخابات است.»(4)

«این انتخابات خیلی مهم است. نه خصوص این انتخابات، همه‌ی انتخابات مهم است، این هم از جمله مهم است.»(5)«آنچه که در مورد انتخابات باید به یاد مردم عزیز ما باشد آماده شدن برای حضور همه جانبه و گسترده در انتخابات و کوشش کردن برای شناسایی اصلح و مراعات کردن رفتارهای انتخاباتی است.»(6)

انواع توطئه های دشمن در مورد انتخابات:از دیدگاه مقام معظم رهبری، دشمن جهت مقابله با انتخابات راههای ذیل را دنبال می‌کند:

 

1/1- نفوذ به مجلس به کمک هوچیگری‌های بین‌المللی

 

«همواره باید مراقب خطر بازگشت استبداد و سلطه‌ بیگانگان بود و شاید ده‌ها سال دیگر ملت ایران باید مراقبت کند تا جریان مردم سالاری دینی که هم ضد استبداد و ضد سلطه است به یک فرهنگ عمیق و ماندگار در میان مردم تبدیل شود. به همین دلیل است که اصل مسئله انتخابات مجلس هشتم، سلامت آن، فرهنگ انتخابات، و افرادی که قرار است در انتخابات به مجلس راه یابند، بسیار مهم است. حساسیت رهبری در مورد انتخابات به این دلیل است که مبادا افرادی با گرایش به سلطه‌پذیری و احساس ضعف در برابر قدرت‌ها و منفعل در مقابل هوچی‌گری‌های بین‌المللی به مجلس راه یابند.»(7)

 

2/1- به تعطیل کشاندن انتخابات در کشور

 

«سعی شد در این کشور، باب انتخابات بسته شود تا دشمنان بتوانند بگویند نظام جمهوری اسلامی نظام مردمی نیست، [اما] خدای متعال نگذاشت، اراده‌ی الهی بر اراده‌ی بدخواهان فائق آمد. دلهای مردم به سمت انتخابات جذب شد در دوره‌های متعدد و بخش‌های مختلف، علی‌رغم دشمن، مردم در انتخابات شرکت کردند. این انتخابات هم همانجور است.»(8)«در دوره‌ی قبل- چهار سال قبل از این- یک ماجرایی راه انداختند، یک نمایشی بود، یک بازی‌ای بود و هدف هم همین بود که بلکه انتخابات را تعطیل کنند، خدای متعال نخواست و نگذاشت؛ ایستادگی مردم مومن نگذاشت که انتخابات را اینها بتوانند تعطیل کنند.»(9)

 

3/1- زیر سوال بردن نتیجه انتخابات

 

«من می‌بینم متاسفانه در اظهارات بعضی‌ها- حالا ان‌شاءالله که از روی غرض‌ورزی نیست. مرتب تکیه می‌کنند: آقا! تقلب نشود. آقا! دستبرد نشوند. چه تقلبی؟! قریب سی سال است که دستگاههای مجری این مملکت دارند انتخابات را انجام می‌دهند با سلامت کامل.»(10)

 

4/1- دعوت از ناظران بین‌المللی

 

«بعضی‌ها حتی شرم نکردند، گفتند ناظرین بین‌المللی بیایند نظارت کنند بر این انتخابات؛ بیگانه‌ها، دشمن‌ها که با اصل انتخابات و با اصل ملت ایران مخالفند، با هر چیزی که به نفع ایران است مخالفند، اینها بیایند بشوند قاضی! این، بزرگترین جسارت به ملت ایران است.»(11)

 

5/1- زیر سوال بردن دمکراسی و مردم سالاری در کشور

 

«ما هر سال یک انتخابات داریم راه می‌اندازیم، مگر غیر از این است؟ مگر مردم در انتخابات شرکت نمی‌کنند؟ مگر در جاهای دیگر دنیا که ادعای دموکراسی دارند، بیش از این کاری انجام می‌گیرد؟ با این شور و شوق، مردم در انتخابات‌های گوناگون شرکت می‌کنند، با رقابت‌هایی که وجود دارد، رقابت کامل بین جناح‌های مختلف، باز- حالا آن که می‌گوید، دشمن است- در داخل چرا یک عده‌ای همین‌طور یا صریحاً می‌گویند دموکراسی و مردم سالاری نیست، یا صریحاً نمی‌گویند، جوری می‌گویند که معنایش همان «نیست» است؟ می‌گویند آقا ما باید برای ایجاد مردم سالاری در کشور تلاش کنیم! اینها آن چیزهایی است که نقطه مقابل اعتماد به نفس است که ملت ما به آن احتیاج دارد و باید آن را داشته باشد.»(12)

 

2- مشارکت حداکثری و حضور پررنگ پای صندوق‌های رأی

 

یکی از متغیرهای اساسی در افزایش امنیت ملی و رفع تهدیدات دشمن حضور حداکثری مردم پای صندوق‌های رأی است که به حول‌وقوه الهی از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی در همه انتخابات‌ شاهد بوده‌ایم و در انتخابات آتی نیز به تعبیر رهبر معظم انقلاب به جهت رشد ملی، دانایی و هوشیاری ملت ایران این حضور را دوباره مشاهده خواهیم نمود. از نگاه معظم‌له «انتخابات یک نمایشگاه است برای نشان دادن عزم و رشد ملی ملت ایران، استقامت ملت ایران، دانایی و هوشیاری ملت ایران، پای‌بندی ملت ایران به نظام مردم سالاری دینی.»(13) از نظر ایشان «یکی از نمونه‌های عظمت این نظام، همین انتخابات است. برای همین هم هست که انتخابات ملت ایران- این پدیده‌ی به این وضوح- را انکار می‌کنند.»(14) حضور مردم در پای صندوق‌های رأی بیانگر احساس مسئولیت نسبت به سرنوشت خویش و جامعه است و این احساس مسئولیت بیشتر نتیجه‌ای جز حضور پرشورتر ملت را در پی نخواهد داشت. «اجتماع مردم، توجه مردم، احساس مسئولیت مردم در هر انتخاباتی از انتخابات بهتر و بیشتر بوده است. این را تقریباً در همه‌ی انتخابات‌های ما می‌شود نمونه و نشانش را یافت.»(15)

 

3- انتخاب اصلح و بهترین‌ها که هنر ملت ایران است.

 

پس از حضور پرشور مردمی، انتخاب بهترین‌ها، بزرگترین وظیفه مردم است و تایید صلاحیت شورای نگهبان به معنای صالح است نه اصلح بلکه گزینش اصلح به عهده مردم است. «آن کسانی که به وسیله شورای نگهبان صلاحیت آنها اعلام می‌شود، معنایش این است که این از حداقل صلاحیت مورد نیاز برخوردار است. در بین این کسانی که اعلام می‌شوند، افرادی هستند با صلاحیت‌های بالاتر، افرادی هستند در سطح پایین‌تر. هنر ملت ایران و مردم شهرها و حوزه‌های انتخابیه این است که دقت کنند، نگاه کنند، نشناسند اصلح را، بهترین را انتخاب کنند.»(16) اما این که شاخصه‌ها و ملاک‌های اصلح چیست؟ و از منظر مقام معظم رهبری یک نماینده مجلس در شرایط فعلی از چه ویژگیهایی باید برخوردار باشد. معظم‌له منظورشان از بهترین را به شرح ذیل تبیین فرمودند:

 

1- بهترین از لحاظ ایمان؛

 

2- بهترین از لحاظ دینداری؛

 

3- بهترین از حیث آمادگی برای حضور در میدان‌های انقلاب؛

 

5- دردشناس‌ترین و دردمندترین نسبت به نیازهای مردم.

 

4- شناخت عناصر مورد حمایت آمریکا

 

از دیگر وظایف مردم در انتخابات، شناسایی گروهها و شخصیت‌های متمایل به آمریکاست که از حمایت غرب بویژه کاخ سفید بهره‌مند هستند. قطعاً حضور چنین افرادی در مجلس و یا در هر عرصه مدیریتی دیگر،به معنای تأمین منافع حامیان آنها محسوب شده و حداقل می‌توانند برای دلسوزان نظام و سیاست‌ها و برنامه‌های مفید و موثر برای کشور و ملت مزاحمت‌هایی ایجاد کنند که نمونه‌های فراوانی از آن را در سال‌های اخیر تجربه کرده‌ایم. چنانچه کسانی معتقد هستند در جهت خواست دشمن حرکت نکرده‌اند و نیازی به حمایت بیگانگان ندارند باید بیزاری خود از غرب و آمریکا را چنان پررنگ و آشکار اعلام نمایند تا دشمنان انقلاب جرأت و جسارت بیان حمایت خود از آنها را نداشته باشند. و آن دسته از افراد و گروههایی که آشکارا از سوی دشمن مورد حمایت قرار می‌گیرند باید در رفتار و مواضع خود بنگرند و عوامل و علل این حمایت را مورد کنکاش قرار داده و از تکرار آنچه سبب حمایت دشمن از آنها گردیده خودداری کنند. در غیر این صورت ملت ایران در گذشته، حال و آینده تکلیف خود را نسبت به اجانب و مهر‌ه‌های آنها در داخل روشن ساخته و به وظیفه خود نسبت به آنها عمل کرده و خواهد نمود.

لذا رهبر معظم انقلاب با اعلام ننگ بودن حمایت آمریکا از هر کس و هر گروه می‌فرمایند: «مردم هم باید حواسشان جمع باشد، نگذارید انتخابات بشود ملعبه‌ی دست بیگانگان.» معظم‌له همچنین با اشاره به احتمال حضور برخی از گروهها و عناصر متمایل به دشمن، لزوم هوشیاری مردم را گوشزد فرموده و تاکید کردند: «وقت بصر و صبر، یکی همین جاست. بصیرت؛ ملت ایران وقت انتخابات که می‌رسد، احتیاج به بصیرت دارد. نگاه کند ببیند دشمن چه موضعی گرفته است و در قبال این حرکت عظیم مردمی، حواس خود را جمع کند، تصمیم درست بگیرد. این هم وظیفه‌ی ما مردم است که باید مراقبت کنیم.»(17)

 

ب) وظایف گروهها و احزاب سیاسی

 

1- مرز خود را با آمریکا و مزدوران آن در داخل روشن کنید

 

«من بارها به بعضی از افراد سیاسی که فعالیت‌هایی دارند و گاهی یک مخالفت‌خوانی‌هایی می‌کنند، تذکر داده‌ام. نصیحت کرده‌ام، گفته‌ام مواظب باشید مرزهای میان شما و دشمن کمرنگ نشود، پاک نشود، مرز وقتی کمرنگ شد، احتمال اینکه کسانی از این مرز عبور کنند یا دشمن از این عبور کند و بیاید این طرف یا دوست و خودی غافل شود و از مرز عبور کند و برود به دامن دشمن، زیاد خواهد بود. مرزها را روشن کنید و مشخص کنید... کسانی هستند مزدور آنهایند؛ کسانی هستند نوکر آنهایند، کسانی هستند در خدمت آنهایند. مرزهاتان را با اینها هم روشن کنید و مشخص کنید.»(18)

 

2- گروهها و عناصر مورد حمایت اجانب در عملکرد خود تجدید نظر کنند.

 

با توجه به اعلام آشکار حمایت آمریکا و انگلیس از کسانی که خود را اصلاح‌طلب نامیدند، مقام معظم رهبری با ننگ خواندن حمایت غرب از هر کس و هر گروه خطاب به این افراد، گروهها و فرمودند: «اول، خود آن کسانی که آن دشمن وحشی می‌خواهد از آنها حمایت کند، بعد هم مردم فکر کنند، ببینند چرا می‌خواهد حمایت کند؟ کدام نقص در اینها هست که موجب شده است دشمن بخواهد از او حمایت کند. در داخل یک خانواده ممکن است دو تا برادر، یک برادر و خواهر با هم اختلاف داشته باشند. اگر دشمن، دزد، خائنی که بیرون خانه است، با یکی از اینها ارتباط برقرار کرد و گفت من طرف تو هستم، آن بایستی به خود بیاید، بگوید من چه غلطی کردم چه اشتباهی کردم که این دشمن خانوادگی می‌خواهد از من حمایت کند.»(19)

 

3- پرهیز از تخریب و تهمت به یکدیگر

 

«از بداخلاقی‌های انتخاباتی باید به شدت پرهیز کنند، بدگویی کردن، اهانت کردن، تهمت زدن، برای عزیز کردن خود و یا نامزد مورد نظر خود، دیگران را و رقبا را در چشم مردم خوار کردن، اینها راهها و روشهای صحیح و اسلامی نیست.»(20)«بداخلاقی‌های انتخاباتی، شایسته ملت ما نیست، تهمت زدن آدم‌های مومن را، مصونیت‌دار از لحاظ اسلامی و شرعی را، در معرض هتک آبرو قرار دادن در شبنامه‌ها، در مطبوعات، در پایگاهای اینترنتی و غیره اصلاً مصلحت نیست.»(21) رهبر معظم انقلاب همچنین از هواداران گروهها و اشخاص سیاسی خواستند تا به جای تخریب نامزدهای دیگر به تعریف کاندیدای مورد نظر خویش پرداخته و تاکید فرمودند: «من به طور جد از همه‌ی کسانی که نسبت به نامزدهای مختلف علاقه‌مندی دارند، درخواست می‌کنم که این علاقه‌مندی خودتان را از راه تخریب دیگران، اهانت به دیگران، متهم کردن دیگران نشان ندهید. هر چه می‌خواهید، از نامزد مورد علاقه‌ی خودتان تمجید کنید، تعریف کنید، اما دیگران را تخریب نکنید.»(22)«چه آنهایی که نامزد می‌شوند، چه آنهایی که طرفدار آنهایند، چه آنهایی که مخالف با بعضی‌ از نامزدها هستند. جناحهای مختلف کشور، بداخلاقی و بدگویی و اهانت و تهمت و این حرفها را مطلقاً راه ندهند. این از آن چیزهایی است که اگر پیش بیاید، دشمن از او خوشحال می‌شود.»(23)

 

ج)وظیفه کاندیداها

 

کاندیداها نیز در طی انتخابات موظفند که ضمن گرم کردن تنور انتخابات و معرفی خود، به موازین قانونی، ملاحظات اخلاقی و منویات رهبر معظم انقلاب عنایت نموده و طعم انتخابات را به کام ملت شیرین‌تر سازند. یکی از موارد مهمی که در خصوص تبلیغات نامزدها مورد اشاره مقام معظم رهبری قرار گرفت پرهیز از تبلیغات رنگین و متنوع می‌باشد که عمل به آن باعث صرفه‌جویی و پرهیز از هزینه‌های گزاف تبلیغاتی برای خود و کشور می‌شود. همچنین مراعات این نکته خود به عنوان امتیاز مثبتی در کارنامه‌ی آنها درج شده و مورد عنایت ملت در گزینش این افراد قرار خواهد گرفت. از همین رو، رهبر معظم انقلاب خواهان توجه ملت به تبلیغات نامزدها گردیدند و فرمودند: «البته مردم توجه باید داشته باشند که تبلیغات رنگین و متنوع ملاک نیست؛ وعده‌های غیرعملی ملاک نیست. من با خود نماینده‌های محترم در دوره‌های مختلف وقتی مواجه شدم، به اینها گفتم: آقایان و خانم‌های نماینده! وظیفه نماینده این نیست که وعده‌ی عمرانی و فلان پروژه، فلان کار را در منطقه‌ی انتخابی خود به مردم بدهد، اینها کار اجرایی است، کار دولت است. وظیفه‌ی نماینده این است که بتواند قانون مورد نیاز کشور را پیدا کند، آن قانون را جعل کند. وقتی قانون شد- یعنی قاعده‌ای گذاشته می‌شود- دستگاههای اجرایی و قضایی مجبورند بر طبق قانون عمل بکنند و عمل می‌کنند. وعده‌های غیر عملی دادن، وعده‌های بزرگ دادن، اینها ملاک نیست، باید مردم توجه کنند، گاهی علامت منفی هم هست.»(24)

  

5- وظیفه مسئولان و دست‌اندرکاران انتخابات 

 

مقام معظم رهبری با رد هر گونه شبهه پراکنی پیرامون سلامت انتخابات، بویژه مطالب مغرضانه بوق‌های وابسته‌به غرب و حنجره‌های همسو با آنها که سعی در متهم ساختن مجریان انتخابات و به تقلب و تخلف در انتخابات می‌نمودند. نهادهای مسئول در این امر مهم را به عمل صحیح و قانونی فراخوانده و فرمودند: «ما البته سفارش کرده‌ایم، مکرر سفارش کرده‌ایم، مکرر هم سفارش خواهیم کرد به همه دست‌اندرکاران؛ هم به وزارت کشور، هم به شورای محترم نگهبان، به نظار و مجریان: مراقب باشند، مسئولیتشان را، وظیفه‌شان را درست انجام بدهند، خوب انجام بدهند، آرای مردم دست اینها امانت است؛ نگذارند کسی دخالت بکند؛ نفوذ بکند. این سفارش را همیشه کرده‌ایم. مراعات هم کرده‌اند، باز هم مراعات خواهند کرد به فضل‌ الهی.»(

http://motahed-kj.blogfa.com/post-1.aspx


[ چهارشنبه 86/12/15 ] [ 1:53 عصر ] [ فارا عطایی ] [ نظر ]

عضو هیئت اجرایی جبهه متحد اصولگرایان با اشاره به حمایت‌های آشکار بوش از اصلاح‌طلبان دوم خردادی در ایران تاکید کرد: تنها بوش و صهیونیست‌ها از پیروزی اصلاح‌طلبان در انتخابات مجلس خوشحال می‌شوند.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس اسدالله بادامچیان عضو هیئت اجرایی جبهه متحد اصولگرایان روز گذشته پنج‌شنبه طی سخنانی در ششمین همایش سراسری جبهه متحد اصولگرایان در خصوص بحث تبلیغات اصولگرایان در ایام انتخابات اظهار داشت: نمونه یک تبلیغات خوب و مؤثر برای اصولگرایان، حضور گسترده مردم در انتخابات و انتخاب یک نماینده مطلوب است.
وی تبلیغات انتخاباتی را دوطرفه دانست و در توضیح این گفته خود افزود: اصولگرایان بایستی در تبلیغات انتخاباتی خود به مردم بگویند که به چه علت نبایستی به طرف مقابل رأی بدهند و پس از آن به ارائه برنامه‌های خود بپردازند.
عضو هیئت اجرایی جبهه متحد اصولگرایان با تاکید بر داشتن نیت الهی در تبلیغات انتخاباتی کاندیداهای جبهه متحد اصولگرایان،‌ خاطرنشان ساخت: باید بر اساس اعتدال و نه احساسات خودمان را به مردم اثبات کرده و در این راه از مبالغه بپرهیزیم.

بادامچیان با بیان اینکه سیاست‌ تبلیغاتی باید رسا و گویا باشد، اظهار داشت: اگر در تبلیغات خود نیت خالص داشته باشیم، امر خدائی ما بر قلوب مردم اثر می‌گذارد چراکه او مقلب‌القلوب است.
وی با تاکید بر اینکه نفی و اثبات‌های تبلیغاتی باید بر روی مبانی شرعی باشد، تصریح کرد: رقیبان با ابزار کردن روحانیت و مرجعیت قصد دارند مردم را فریب دهند و خیال می‌کنند روحانیت و مرجعیت متوجه این بازی‌های سیاسی آنان نیست.
عضو هیئت اجرایی جبهه متحد اصولگرایان با بیان اینکه یکی از ترفندهای تبلیغاتی رقیب ناکارآمد جلوه دادن دولت نهم و مجلس هفتم است، خاطر نشان ساخت: در مقابل سیاست فریب آنها، خط اصلی تبلیغاتی ما آهنگ ولایت است که حریفی ندارد و از آنجا که مردم پس از امام خمینی(ره) مطیع مقام معظم رهبری هستند، اگر برنامه‌ها و تبلیغات ما مطابق رهنمودها و نظریات مقام معظم رهبری باشد در دل مردم می‌نشیند.
بادامچیان با تاکید بر اینکه نباید مشکلات را از مردم پنهان کرد، اظهار داشت: اما در عین حال بایستی روشن کرد که از طرفی یک انقلاب نوپا این مشکلات را دارد و از طرف دیگر برخی افکار تکنوکرات و مسائل کاپیتالیستی و سوسیالیستی که از سوی حاکمان پیش از این اعمال می‌شد نیز در به وجود آمدن این مشکلات نقش اساسی داشته است.
وی افزود: ما باید به مردم توضیح دهیم که ما می‌خواهیم خط اقتصاد اسلام ناب اسلامی را بر اساس فقه اسلام اجرا کنیم و این برنامه‌ها را نیز برای آن تدوین کرده‌ایم لذا اگر به مجلس هشتم راه پیدا کنیم مشکلات را بر اساس تجربه و موازین و برنامه حل خواهیم کرد.
قائم مقام حزب مؤتلفه اسلامی با اشاره به اینکه اگر مردم به اصولگرایان امید پیدا کنند حتماً‌ به آنها رای خواهند داد، خاطرنشان ساخت:‌ باید به مردم بگوئیم که اقتدار و عظمت بخصوص در بحث هسته‌ای نتیجه ایستادگی اصولگرایانه است و این در حالی است که دیگران نوشیدن جام زهر و گرفتن آبنبات چوبی را در ازای دست کشیدن از فعالیت‌های هسته‌ای توصیه می‌کردند.
بادامچیان در ادامه سخنان خود یکی از نکات اساسی دولت نهم را احیای ارزش‌های اسلامی و ساده‌زیستی به جای پرداختن به تشریفات و تجملات عنوان کرد و گفت: بایستی مردم را از طمع بیگانگان برای تکرار مجلس ششم دیگر آگاه کرد.
وی در پایان سخنان خود با ذکر چند مورد از حمایت‌های آشکار آمریکا و غرب از اصلاح‌طلبان در ایران، خاطرنشان ساخت:‌ جوزف‌لیبرمن صهیونیست، بوش، سران انگلیس و برخی کشورهای اروپایی دیگر به صراحت اعلام کرده‌اند که از اصلاح‌طلبان در ایران حمایت می‌کنند و معلوم است که با پیروزی آنان بوش و امثال وی خوشحال خواهند شد. اما ما باید با روشنگری و پیروزی در انتخابات موجبات خوشحالی متعهدین و معتقدین به نظام و امام و مقام معظم رهبری را فراهم آوریم.
انتهای پیام/ http://www.inroozha.com/news/012884.php


[ یکشنبه 86/12/5 ] [ 12:4 عصر ] [ فارا عطایی ] [ نظر ]

ادمها گاهی فراموش میکنند یه نگاه با بالا بندازن، اسمونو میگم.

ادمها گاهی از یادشون میره که میتو نن پرواز کنند.

گاهی یادشون میره که می تونن به روی هم لبخند بزنن.

میبینی، گهگاهی چشما، تو هم می افته ولی زود غریبی میاد جاش و روی برگردونده میشه....

بیاین یه قرار تو اسمون بزاریم.

هر شب به ستاره های اسمون نگاه کنیم و برای هر دوستمون یه ستاره نشون کنیم.

طوری که برا خودمون ستاره کم بیاد.

صبح که از خواب پاشدیم  همه وجودمون ستاره ایی باشه.

از اسمون بگیم از ابرا از ماه ،خورشید.

از باد وبارون ،

از زیباییهایی که دور برمون موج میزنه ،

فکر نمکنین ما خیلی داریم از اسمون عقب می افتیم.....

فکر نمیکنین اسمون از دور دستا هم داره از نظر دور میشه....................

فکر میکنم ستاره ها هم با ما غریب شدن

اخه از یادشون بردیم.............

دیگه تو حرفامون ......چیزای دیگه جاشونو گرفته...............

روز بروز داریم سنگی میشیم..........

فرصت نمیکنیم قصه های یادگاری مادر بزرگامونو زیر اسمون پر ستاره ، برا ستاره های اسمون دلمون تعریف کنیم................

کجا داریم میریم................................

یه ایست بازرسی لازمه................نه....

بیاین یه قرار تو اسمون بزاریم..............


[ پنج شنبه 86/12/2 ] [ 11:23 عصر ] [ فارا عطایی ] [ نظر ]
علیرضا غزوه                          خادم الحرمینی که العربی می رقصد

تمام مشکلات فلسطین حل خواهد شد

کافی ست ما نباشیم و

شاعران خفقان بگیرند

کافی ست چشم ها را ببندیم و کشتی کچ نگاه کنیم

یا سرگرم انتخاب دختران شایسته سارکوزی شویم

کافی ست افغان ها

تنها یک زلمای ذلیل زاد داشته باشند

ایرانی ها

یک نوری زاده

تا  خلیج فارس الخلیج شود

کافی ست محمد حرب ترور شود

کافی ست یحیی عیاش ها منفجر شوند و

تهران سکوت کند

چه فرق می کند اسماعیل هنیه باشد یا محمود عباس

خالد مشعل باشد یا سلام فیاض

360 کیلومتر نوار غزه باشد یا یک آپارتمان 36 متری

با پرچم سفید

نگاه کن و لذت ببر

از خادم الحرمینی که العربی می رقصد

از پادشاه کوچک  امانی

که با فرشته های یهودی تزویج شد

نگاه کن که پادشاه رشید طرابلس

چگونه یک روبات شد

نه از میان این همه اعراب

کسی کاری نمی کند

رجال شان دست بوس رایس اند

نساء شان دست بوس بوش

مگر بازشکاری ولیعهد دوبی

کاری کند

و دست بوش را گاز بگیرد

 به اشتباه!

 منبع :ghazveh.blogfa.com
 

[ شنبه 86/11/27 ] [ 3:24 عصر ] [ فارا عطایی ] [ نظر ]

 

شبی پای تلویزیون نشسته بودم.در یکی از دانشگاههای کشور جوانان گرم مشغول انتقاد و بررسی مسایل سیاسی کشور بودند .یکی از این جناح میگفت یکی از جناح دیگر.

خوب یادم هست  که یکی از جوانان گفته بود:

ما برای چه با هم درگیر میشویم وقتی سران جناحها با هم شب دور میز شام با هم میگویند و میخندند و من و تو جوان در دانشگاه به جان هم بیفتیم.

تو پارسی بلاگ هم بعضی از این بلاگرها این محیط رو کمی طعم داغ سیاسی دادند.

و به نو عی میخواهند دیگران را همجهت حمایت از خوددرگیر کنند.

به نظر من فهم و درک مردم کشور ما با تو جه به مسائل مختلفی که با ان روبرو هستند انقدر بالا هست که بدانند چگونه و چه کسی راانتخاب کنند. ما ملت مسلمان تحت لوای اسلامیم.احزاب نقش هموار کنندگان هستند که مارا به بکپارچگی برسانند نه اینکه به بیراهه برده و تخم نفاق بپباشند.

ما در طی این سال پیش بیست ونه انتخاب ،انقدر تجربه اندوخته ایم ، انقدر خون دلها خورده ایم که معطل این نباشیم که به چه کسی رای دهیم یا اینکه شرکت کنیم یا نه.........

انان که در سر به این می اندیشند که پشت به این مساله   ( شرکت در انتخابات) نمایند باید بدانند که خود نخواسته اند در سرنوشت کشور نقش داشته باشند و این حق طبیعی خود را از دست میدهند.

هر رای من و تو تاثیر بسیار در سرنوشت ما دارد.

به نظر من حالا وقت پرداختن به این مسایل نیست زیرا بد خواهان با دامن زدن با این نوع مسایل راحت تر میتوانند ماهی بگیرند.

وبلاگ نویس متعهد ، بدور از هر نوع تنش زدایی، باید از این فضای مجازی استفاده مطلوب نماید نه این که بذر تفرقه و کینه ورزی را پراکنده سازد.

مومنان بین خویش چون برادر و رحیمند و با دشمن به شدت برخورد میکنند.

حال خود قضاوت نمایید.

 


[ چهارشنبه 86/11/24 ] [ 12:28 صبح ] [ فارا عطایی ] [ نظر ]

فردا روز بزرگیه................

سراغاز حکومت یکتاپرستان عدالتخواه با افکار و ایده های ارمانی.

فردا روز بزرگیه برای من، تو ،ما و همه کسانی که خواهان براندازی ظلم و ستم و استعمار در سراسر جهان هستند.

فردار روز بزرگ 22بهمن ، سالروز اضمحلال سلطه طاغوت بر پیکره ایران است.

فردا میعاد دوباره ما با مردی از نسل افتاب است.

فردا منیت ها کنار رفته و یکرنگی و اتحاد دوباره نور افشانی میکند.

فردا چشمان شب زده  جغدهای اهریمنی ، حضور من و تو را می کاود.

فردا او منتظر ماست.انها منتظر ما هستند.

فردا ارواح پاک همه شهدا ، در عرش الهی  ما را به نظاره مینشینند.

دوباره ندای هل من ناصر ینصرنی بگوش میرسد.

هشیار باش.

نکند ندای دجالهای روزگار ، ما را به کجراهه برد.

اگاه باشیم که تاریخ معلم ماست.

میعاد ما فردا با فرزندان بهمن در خاک ایران بزرگ.......

ا


[ یکشنبه 86/11/21 ] [ 8:33 عصر ] [ فارا عطایی ] [ نظر ]

امروز در یکی از نشریات تیتر مطلبی نظرم را جلب کرد.

لای بخشنامه های اداری بود.

تیتیر این بود: سئوال نسل سومی ها،چرا انقلاب کردید؟

قطعا مخاطب کسانی هستند که هنوز ثابت قدم در حفظ انقلاب و دستاوردهای ان میکوشند.

نویسنده مطلب فقط اشاره به خصوصیات اخلاقی خانواده درجه یک محمد رضاشاه یعنی مادر، خواهر،همسر ودختر و خود شاه اشاره نمود و به همین نیز اکتفا نمود زیرا تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل.

از همسر شاه فرح دیبا که از طرفی برای تظاهر به احترام به عقاید دینی مردم چادر به سر میکرد و به حرم امام رضا جهت زیارت میرفت و از طرفی دیگر لب دریا با بدترین وضعیت ظاهر میگشت و در کاخ مسابقه روشهای نو خوشگذرانی و عیاشی براه انداخته بود و جایزه نیز بران قرار داده بود زیرا روشهایی موجود دیگر برایش جالب نبود.

نوشیدنی مخصوص ملکه معجونی از میوه های نایاب بود که در دهه چهل و پنجاه 2000تومان قیمت داشت و ملکه هر روز باید ان را نوش جان میکرد.

سرکار اشرف خانم که در وادی قاچاق مواد مخدر ید طولانی داشت و به هر کشوری که وارد میشد چمدانش بدون مواد نبود.

چند بار نیز توسط پلس کشورهای مختلف دستگیر گردید که با تو جه به انتساب به خانواده شاهنشاهی ، رهایی می یافت.خصوصیات اخلاقیش که بماند.

مادر شاه نیز که در کاخ خود به پرورش سگهایی میپرداخت که تعداد انها به 1000 میرسید و سالیانه 10 میلیون تومان از خزانه جهت نگهداری انها خرج میشد.

در قمار نیز ید طولانی داشت.

دختر شاه ، شهناز نیز که در 16 سالگی عاشق ستار خواننده مبتذل ان دوران شده بود که به علت مخالفت شاه و فرح ، شهناز دست به خود کشی میزند که

فرح این کا ر او را به حساب بد رفتاری شاه با شهناز میگزارد تا لکه ننگی دامنشان را نگیرد.

وای بر جامعه مسلمان که این خانواده بر ان حکومت میکردند.

شاه که همچون مترسکی در دستان الوده استعمار گران به ملت خود پشت نموده و دل به دوستی کسانی بسته بود که هر روز بدست خود او گور او را میکندند.

او هیچ گاه نخواست این ملت را ببیند .به نصایح بزرگان ملت گوش نداد و فقط در برابر ملت خود ، غرور و تکبر و استکبار ورزید.

او به ایران عشق نداشت .او فقط خود را دید.

او مردم را دوست نداشت و اعتلای ایران برای او مهم نبود.او سرمایه های این ملت را در گشایش سختی های اجنبی به کار برد .

او فقر مردم را ندید. او نخواست که ببیند.

زیرا او پرورده شیطان بود..................................و

مردی امد از نسل نور تا مرهمی بنهد بر تمامی درد های این ملت غمدیده ..........

جا الحق و زهق الباطل ان الباطل کان زهوقا


[ چهارشنبه 86/11/17 ] [ 11:21 عصر ] [ فارا عطایی ] [ نظر ]

ایمیلی از یکی از دوستان برایم امد درمورد شیطان پرستی .

نمیدانم در این مورد مطلبی مطالعه نمودید یا نه؟

به نظر من برای ما که معلم هستیم ، مطلع بودن از مسائل اجتماعی و ناهنجاریهای موجود در جامعه ، مسئله ایی اساسی ومهم است چرا  که باید پاسخگوی سئوالات نسلی باشیم که همیشه در تقابل بین شر و نیکیست.

تمیز دادن بین این دو امر در حال حاضر نیاز به اگاهی ، مطالعه و تحقیق و پژوهش دارد.

یکی از مظاهر جدید شبهه افکنی در دین و یکتاپرستی و اعتقاد به وحدانیت، حضور فرق جدید شیطان پرستی  میباشد که در داخل ایران نیز فعالیت میکنند.

این گروه با استفاده از موسیقی های مختص به خود با نام هوی متال و غیره با اسامی مختلف ، ابتدا به جذب دیگران میپردازندبه خصوص جوانان.

شبهه افکنی دقیق و حرفه ایی در ایمان به استناد به برخی از ایات قران در نامه ذیل دقیقا مشخص است. همان چیزی که در راستای فعالیت دین زدایی در برنامه سیا و موساد قرار داردیا حذف کردن  سه فرهنک سبز  شیعه ، سرخ عاشورا و سفید انتظار قائم......................

خبر گزاری فارس به یکی از این نامه ها اشاره نموده است . اهانت به بارگاه حضرت حق دقیقا در لابلای این متن اهانت امیز موج میزند.....................

http://www.aftab.ae/news/2007/dec/30/c5c1199026088_art_culture_music_music.phpبه این لینک مراجعه نمایید. حتما نامه را بخوانید.

با کمی مطالعه و مراجعه با تفاسیر قرانی میتوان به راحتی  به این شبه ها جواب داد ولی با این حال اقدام به  نوشتن چنین مطالبی جز از یک روح پلیدسرچشمه نمیگیرد.

روح شیطان رجیم و رانده شده که دست از تلاش بر  نداشته و ارام نمیگیرد تا این مخلوق ظلوم و جهول خداوند را با دست خویش به قهقهرا کشیده و خنده مستانه سر دهد.

به این جا که میرسیم پی به اهمیت ذکر هر روزه ایه ایاک نعبد و ایاک نستعین  در نمازهایمان میافتیم.

ما در هر لحظه نیاز به هدایت داریم.

شیطان سفره عظیمی را برای فریب ما پهن کرده است.

ما پیش از پیش برای حفظ اعتقادات خود نیاز مطالعه و تحقیق و پزوهش در عرصه دینی داریم.

چرا که رو درو با ما دشمنان به شدت در تکاپوی تقابل با ما هستند.

اگر لحظه ایی بیاساییم دشمن گوی سبقت را می رباید.

وبلاگ نویسان ارجمند ، توجه داشته باشند در این ایام که  ایام گرامیداشت بیست و نهمین سال حضور حکومت اسلامی بر کشور عزیزمان ایران است،

  ابلیس و شیاطین انسی ارام ننشستند و این محفل دینی را خطرناکترین دشمن خویش میدانند.

 هر روشی را جهت رسوخ در این کانون  به عنوان اخرین تیر خلاصی به پیکره تو حید ، میجویند چرا که حکومت اسلامی علم مرگ شیطان را بلند نموده و مقدمات ظهور قائم را فراهم مینماید.

به تعویق انداختن قیام اخرالزمان ، از نقشه های اصلی شیطان و پیروان شیطان است.

به مثابه کسی که به لحظه به لحظه به مرگ خویش نزدیک و نزدیکتر شده .حال او میکوشد تا انرا از خود دور کند پس دست به هرکاری میزند.

شما که عشق به اسلام و پیروی از این دین الهی را دارید، شیاطین لحظه به لحظه پلیدی را به روح پاک جوانان ما تزریق میکنند . اینترنت به سنگر اصلی انان تبدیل شده است تا هر انچه که از ارواح پلیدشان نشات میگیرد بیان کنند.

پس ماهم ساکت و ارام ننشینیم.

در هر مکان و موقعیتی حرفی برای گفتن داشته باشیم.باید زره علم و اگاهی را بپوشیم و منتظر نباشیم تا فقط پای منابر ، به اطلاعات دینی ما افزوده شود.

در این دنیای وانفسا هر که داناتر باشد بیشتر عمر میکند.

توانا بود انکه دانا بود.

یاعلی یا مهدی

 

 


[ شنبه 86/11/13 ] [ 5:35 عصر ] [ فارا عطایی ] [ نظر ]

 

روزی خواهد امد که کودکت از تو خواهد پرسید:

انقلاب یعنی چه؟

تو میمانی و یک دنیا خاطره.

تو میمانی و یک دنیا حرف.

کودکت دوباره میپرسد:

امام کیست؟

یاد صندلی خالی جماران می افتی و اه میکشی.

دوباره کودکت سئوال میکند:

شهید کیست؟

و تو لبریز از یک حس اسمانی میشوی .

سئوالهای کودکت تورا

می برد به اوج خاطرات

مدرسه .

یاد ان معلمی که در جای خالیش ،گلی به رنگ لاله بود.

یاد همکلاسی شهیدت.

یاد باقر وعلی و هادی و رضا

یاد  خون قرمزی که روی سنگفرش کو چه ها 

شرم را بروی عشق ، هدیه کرد.

کودکم ،

انقلاب یعنی یک پرنده از قفس پرید.

وپرکشید تا به اوج اسمان.

و امام

معلم کلاس عشق،

ازادی ،

رهایی ،

او که دستان خسته مارا رساند تا ضریح  سبز آستان ازادی.

کودکم،

شهید قصه گوی زخم لاله هاست.راوی تمام درد تازیانه هاست.

قصه های انقلاب تا ابد،

با امام و سرخ جامگان خفته در مزار ، بیاد ماندنیست.


[ چهارشنبه 86/11/10 ] [ 7:58 عصر ] [ فارا عطایی ] [ نظر ]
<      1   2   3      
.: Weblog Themes By SibTheme :.

درباره وبلاگ

با ماه و مهر همسفر جاده های اسمانی باشید.
لینک دوستان
امکانات وب
head> بهار 87 - ماه و مهر